IPTV Shop со пристап до десетици илјади канали, филмови и серии

ТИ НЕ СИ САМО КЛИЕНТ, ТИ СИ ПРИЈАТЕЛ

50% ПОПУСТ ЗА СИТЕ ГОДИШНИ ПРЕТПЛАТИ ОД 29-ТИ МАЈ ДО 4-ТИ ЈУНИ 2023

Портокалова

15.800 live channels

+319.000 movies and series

 53€/year

53€/year

44€/6-month

32€/3-month

16€/1-month

Црвена

13.000 live channels

+57.000 movies and series

 53€/year

53€/year

44€/6-month

32€/3-month

18€/1-month

Бела

12.400 live channels

+225.000 movies and series

 49€/year

49€/year

41€/6-month

30€/3-month

15€/1-month

Сина

13.300 live channels

+37.000 movies and series
(no adulte)

 45€/year

45€/year

38€/6-month

28€/3-month

14€/1-month

Виолетова

15.000 live channels

+141.000 movies and series

39€/year

39€/year

37€/6-month

27€/3-month

12€/1-month

nba-tnt-espn
tv-apple-plus
disney

Стабилна плејлиста со високи перформанси на премиум сервери

Откријте зошто над  70% од нашата продажба доаѓа од препораки

Може да работи на: Smart TV, Android TV, Android box, Apple TV, set-top-box, или Firestick

Исто така, преку MyIPTV или VLC медиа плеер вклучен на PC/Mac или IPTV апликација вклучена на Smartphone или tablet/iPad

➨Инстантна активација

➨Live stream на сите уреди!

➨Ниски цени!
✉ ✆ Нашите професионалци за грижа за клиенти ќе ги надминат вашите очекувања

Може да заштедите 20% за секоја претплата
➨ Можете да добиете дополнителни заштеди:
За нарачка на 2 претплати во една испорака  10% 
За нарачка на 3 претплати истовремено ✂ 15%

Секоја следна претплата во истото домаќинство ✂ 20%

Ја цениме вашата лојалност и ќе ја обновиме вашата претплата со 10% попуст

IPTV Shop – IPTV channels – Live IPTV