УСЛОВИ И УСЛОВИ

Услови и услови („Услови“, „Договор“) се договор помеѓу операторот на веб-страница („Оператор на веб-страница“, „нас“, „ние“ или „наш“) и вас („Корисник“, „вие“ или „ваш“) ) Овој договор ги утврдува општите услови за користење на Во живо IPTV веб-страница и кој било од нејзините производи или услуги (колективно, „Веб-страница“ или „Услуги“).

Сметки и членство

Мора да имате најмалку 18 години за да ја користите оваа веб-страница. Користејќи ја оваа веб-страница и согласувајќи се со овој Договор гарантирате и застапувате дека имате најмалку 18 години. Ако креирате сметка на веб-страницата, вие сте одговорни за одржување на безбедноста на вашата сметка и вие сте целосно одговорни за сите активности што се случуваат под сметката и за сите други активности преземени во врска со неа. Може, но немаме обврска да ги следиме и прегледуваме новите сметки пред да се најавите и да ги користите нашите услуги. Обезбедувањето лажни информации за контакт од било кој вид може да резултира со раскинување на вашата сметка. Мора веднаш да не известите за какво било неовластено користење на вашата сметка или за какво било друго нарушување на безбедноста. Ние нема да бидеме одговорни за какви било дела или пропусти од Вас, вклучително и каква било штета направена како резултат на такви дела или пропусти. Можеме да ја суспендираме, оневозможиме или избришеме вашата сметка (или кој било дел од истата) ако утврдиме дека сте прекршиле која било одредба од овој Договор или дека вашето однесување или содржина би имало да ја наруши нашата репутација и добра волја. Ако ја избришеме вашата сметка од претходните причини, можеби нема да се регистрирате повторно за нашите Услуги. Може да ја блокираме вашата адреса за е-пошта и адресата на Интернет протокол за да спречиме понатамошно регистрирање.

Бекап

Ние не сме одговорни за содржината што престојува на веб-страницата. Во никој случај нема да бидеме одговорни за загуба на која било содржина. Ваша единствена одговорност е да одржувате соодветна резервна копија на вашата содржина. Без оглед на горенаведеното, во некои прилики и во одредени околности, без апсолутно никаква обврска, можеби ќе можеме да вратиме некои или сите ваши податоци што биле избришани од одреден датум и време кога можеби сме создале резервни копии за податоци цели. Ние не гарантираме дека податоците што ви требаат ќе бидат достапни.

Врски до други веб-страници

Иако оваа веб-страница може да има врска до други веб-страници, ние, директно или индиректно, не имплицираме никакво одобрување, здружување, спонзорство, одобрување или поврзаност со која било поврзана веб-страница, освен ако не е наведено специфично во ова Ние не сме одговорни за испитување или евалуација и не гарантираме понуди за какви било бизниси или поединци или содржината на нивните веб-страници. Ние не преземаме никаква одговорност или одговорност за постапките, производите, услугите и содржината на кои било други трети страни. Треба внимателно да ги разгледате правните изјави и другите услови за употреба на која било веб-страница до која пристапувате преку врска од оваа веб-страница. Вашето поврзување со кои било други веб-страници надвор од страницата е на ваш сопствен ризик.

Правата на интелектуална сопственост

Овој договор не ви пренесува никаква интелектуална сопственост во сопственост на Оператор на веб-страница или трети лица, и сите права, наслови и интереси во и врз таквиот имот ќе останат (како меѓу страните) само со Операторот на веб-страницата. Сите трговски марки, услужни марки, графики и логоа што се користат во врска со нашата веб-страница или услугите се трговски марки или регистрирани трговски марки на лиценцата на операторот на веб-страницата или операторот на веб-страница. Другите трговски марки, услужни марки, графики и логоа што се користат во врска со нашата веб-страница или услугите може да бидат заштитени знаци на други трети страни. Вашата употреба на нашата веб-страница и услуги не ви дава никакво право или лиценца за репродукција или на друг начин употреба на оператор на веб-страница или трговски марки од трети страни.

Промени и измени и дополнувања

Го задржуваме правото да го измениме овој Договор или неговите политики во врска со веб-страницата или услугите во кое било време, ефективно по објавувањето на ажурираната верзија на овој договор на веб-страницата. Кога ќе го сториме тоа, ќе ви испратиме е-пошта за да ве известиме. Континуираната употреба на веб-страницата по какви било такви промени претставува ваша согласност за ваквите промени.

Прифаќање на овие поими

Признавате дека сте го прочитале овој Договор и се согласувате со сите негови услови. Со користење на веб-страницата или нејзините услуги, вие се согласувате дека сте обврзани со овој Договор. Ако не се согласувате да се придржувате до условите на овој договор, не сте овластени да ја користите или пристапувате до веб-страницата и нејзините услуги.

Контактирајте не

Доколку сакате да контактирате со нас за да разбереме повеќе во врска со овој Договор или сакате да контактирате со нас во врска со било кое прашање во врска со него, можете да го сторите тоа преку образец за контакт

Овој документ последен пат е ажуриран на 12.09.2016 година