IПТВ Продавница со пристап до десетици илјади wширум светот канали и најновото видео на барање

НЕ СИ САМО КЛИЕНТ, ДОБИВ ПРИЈАТЕЛ

ВО IVEИВО ПЛАНИ ЗА ГОДИШНА ПРЕТПлата за IPTV

Портокалова

15.800 live channels

+319.000 movies and series

 72€($88)/year

72€($88)/year

44€($54)/6-month

32€($39)/3-month

16€($20)/1-month

Црвено

13.000 live channels

+57.000 movies and series

 72€($88)/year

72€($88)/year

44€($54)/6-month

32€($39)/3-month

18€($22)/1-month

Бело

12.400 live channels

+225.000 movies and series

 66€($80)/year

66€($80)/year

41€($50)/6-month

30€($37)/3-month

15€($18)/1-month

Сина

13.300 live channels

+37.000 movies and series
(no adulte)

 60€($73)/year

60€($73)/year

38€($46)/6-month

28€($34)/3-month

14€($17)/1-month

Виолетова

15.000 live channels

+141.000 movies and series

 58€($71)/year

58€($71)/year

37€($45)/6-month

27€($33)/3-month

12€($15)/1-month

nba-tnt-espn
tv-apple-plus
дизни

Стабилна плејлиста и преноси со високи перформансипремиум сервери

Откријте зошто над 70% од нашата продажба поминува низ препораки

 

Може да се постави на: SМАРТ ТВ, Андроид ТВ, Андроид кутија, Apple TV, сет-топ-бокс, или Оган ТВ стап.

Исто така, прекуМојата IPTV или VLC медиа плеер вклученКомпјутер/Мек или IPTV апликацијата вклученапаметен телефон илиВиндоус таблет/iPad .

➨NИнстантна активација ➨Лив пренос на сите уреди! ➨OwНиски цени!
✉ ✆ Нашиот професионалец за грижа за клиенти ќе ги надмине вашите очекувања.

Може да заштедите 20% за секоја претплата во мај и јуни 2021 година
➨ Можете да добиете дополнителнизаштедикога:
Вие добивате 2 претплати во една испорака 10%
Примате 3 претплати истовремено 15%

Секоја следна претплата во истото домаќинство ✂ 20 %

 

Ја цениме вашата лојалности ќе ја обновиме вашата претплата за 10% Off

 

IPTV Продавница – IPTV канали – IPTV во живо