ЗА НАС

Сè што ви треба е IPTV апликација на вашиот Smart TV. Апликациите IPTV, како Smart IPTV, Duplex IPTV, NET IPTV, Royal IPTV, SET IPTV може да се преземат на LG и Samsung Smart TV, а SS IPTV може да се преземе од која било друга марка Smart TV што нема ограничени опции во Smart мени Новиот Samsung Smart TV го ограничи користењето на апликацијата Smart IPTV.

Други уреди што се користат за инсталирање на списокот за репродукција IPTV се Android TV или Android box, Apple TV или сет-топ-кутија што може да се користи како додаток на Smart или не-паметен телевизор.

Третата опција се уреди како компјутер или лаптоп, Windows или Mac со инсталиран MyIPTV Player или VLC медиа плеер. Списокот на канали може да се инсталира и на паметен телефон или таблет компјутер преку апликацијата IPTV.

Нашите клиенти добиваат директен ексклузивен пристап до десетици илјади светски канали, почнувајќи од спортови, филмови и популарни ТВ-емисии со висок квалитет на слика и многу стабилен прием. Како додаток, постои неделен ажуриран список на видео-по-барање филмови и серии од вашиот омилен жанр.

ВО ИВО IPTV обезбедува неделно ажурирање на каналите што се поделени во групи / земји (над 50 години), ВИП, спортови (како во живо сите спортови во САД и Европа), филмски канали, музика и цртани филмови. Каналите може дополнително да се групираат и да се фаворизираат преку апликацијата, така што ќе можете да добивате пренос на омилените канали директно од вашиот дом.

Канал за возрасни и филмови за возрасни VOD се вклучени или исклучени со нарачки за набавки. Исто така, кога нарачувате пакет, можете да откинувате канали од списокот на земји што не сте заинтересирани да ги гледате. Елиминирањето на каналите не ја намалува цената, тоа е ваш сопствен избор.

За HD слики беше потребна брзина на Интернет од најмалку 15 Mbps, на FHD му треба брзина од околу 50 Mbps. Сепак, дури и за SD каналите, препорачуваме брзина на Интернет од најмалку 4 Mbps. За да ги проверите основните барања за стриминг, треба да ја измерите брзината на Интернет на https://www.speedtest.net/

За време на периодот на вашата претплата, како што споменавме погоре, ќе добивате редовни неделни надградби и дневна поддршка во случај на проблеми. Пред да побарате поддршка, ве молиме проверете ја страницата со Најчесто поставувани прашања, каде што можете да ги најдете одговорите за сите евентуални проблеми од ваша страна.

Пред да одлучите да го купите пакетот по ваш избор, можете да добиете 24-часовен бесплатен пробен период кој е достапен само за сериозно заинтересирани купувачи.

Предлагаме да избегнете кавга и честа меморија со импровизирани понуди и слична цена од несигурните даватели на IPTV канали поврзани со ефтин и нестабилен сервер.

Пакетот од кој купувате ВО ИВО IPTV нема да се споделува со другите претплатници, како што е случајот со повеќето од препродавачите. Пакетот со посакуваните канали ќе биде исклучиво ваш.

Ние ги сакаме нашите клиенти и ги поздравуваме вашите повратни информации и предлози. Ве молиме, користете ги копчињата за контакт од десната страна на главната страница да ни кажете што правиме правилно или што можеме да подобриме.